На Кілійщині інвалідам – атовцям допомагатиме нова громадська організація

В Україні на початок 2019 року офіційно зареєстровано понад 2,8 мільйона осіб, що мають статус осіб з інвалідністю.
Кількість людей з обмеженими фізичними можливостями, на жаль, збільшується, що обумовлено наявністю бойових дій на території країни. Про людей-інвалідів повинна дбати держава, але та пасивна мізерна підтримка не є панацеєю, бо не дає людині з обмеженими можливостями реалізувати себе. Проблема, яка стоїть відокремлено, це працевлаштування громадян з інвалідністю.
Саме тому аграрії Кілійщини та активісти ГО Кілійського району «Громада» створили громадську організацію «Інвалідів та інвалідів учасників бойових дій» (скорочено ГО «Інвалідів та інвалідів УБД»). На меті організації – сприяти створенню робочих місць для людей з обмеженими можливостями, для захисників України, які отримали поранення, а також їх реабілітації.
Це дасть людям з інвалідністю можливість не тільки підвищити життєвий рівень, а й самореалізуватися, бути благодійниками для інших.
Очолив ГО юрист Руслан Жур’ян:
«Запрошуємо до співпраці громадян з інвалідністю, а також учасників бойових дій (АТОвців), які мають бажання працювати в межах своїх можливостей та створювати робочі місця для інших. Це стосується мешканців Кілійщини та інших районів Одеського регіону. Запрошуємо також всіх небайдужих людей, активістів, підприємців, керівників підприємств установ та організацій, а також керівників ОТГ прийняти активну участь у створенні робочих місць для людей з обмеженими можливостями та учасників бойових дій. Чекаємо на ідеї і пропозиції: Кілія, вул. Миру, 10/3, або за телефонами: 096-23-60-347, 067-79-17-891».
Автор – Тимур Ільченков

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *