Кілія: дарунки “під ялинку” – для пологового

Два депутати з Кілійщини – Георгій Пожар та Олександр Кучеренко – у якості пріоритетного для себе напрямку обрали допомогу мешканцям громади. У цьому їх підтримують однодумці – сільгоспвиробники та підприємці Віталій Швайка, Сергій Чебан, Руслан Марченко, Руслан Журьян, Сергій Божко, Михайло Романенко, Валентин Хаджи, Олексій Голубенко, Олександр Саркісов, Дмитро Нєнов та інші.

В переліку добрих справ – дарунок реабілітаційного ліжка в терапевтичне відділення Кілійської ЦРЛ, допомога людям-інвалідам та ветеранам Другої світової війни, солодощі малюкам та школярам від Святого Миколая, а раніше – відкриття пам’ятника, замовленого на власні кошти, поету та письменнику Павлу Боцу в селі Приозерному та багато іншого.

«Під ялинку» депутати приготували ще один подарунок: разом з друзями придбали ліжко для післяопераційної реабілітації і 26 грудня передали його пологовому будинку. Спецліжко “замовив”, можна так сказати, головний лікар району Віктор Штегеран, небайдужий до здоров’я пацієнток. Як відомо, 12 грудня він провів першу в умовах районного центру операцію з використанням апарату біозварки та назвав це іноваційним проривом в місцевій сфері охорони здоров’я.

«Нове ліжко сприятиме комфортнішому перебуванню жінок в пологовому будинку», – прокоментувала новорічний дарунок завідуюча акушерсько-гінекологічним відділенням ЦРЛ Тетяні Окішор.

Автор – Тимур Ільченков

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *