Село Лиман – краще з благоустрою

7 грудня, на урочистостях з нагоди Дня місцевого самоврядування,  були нагороджені переможці щорічного обласного конкурсу «Сільські, селищні ради та об’єднані територіальні громади найкращого благоустрою».  Перші, другі й треті місця були визначені серед сільських та селищних рад. 

У 2018 році конкурсна комісія вперше оцінювала населені пункти об”єднаних територіальних громад.  У підсумку, в цій категорії  з-поміж 30 ОТГ, визначили лише три найкращі, серед них: село Маяки (Маяківська ОТГ), село Бритівка (Шабівська ОТГ) і село Лиман (Лиманська ОТГ). Кожне з них визнане кращим населеним пунктом з благоустрою.

Село Лиман – центр Лиманської ОТГ в Татарбунарському районі. Диплом третього ступеню голові Лиманської ОТГ урочисто вручив Анатолій Урбанський.

Василь Резніченко, Лиманський сільський голова:

Ми досить молода громада, тільки перший рік працюємо у статусі ОТГ. Не скажу, що все дається легко, але ми поступово робимо зміни, розвиваємось, про наші успіхи  я скоро відзвітую перед громадою. Дуже вдячний за оцінку нашої роботи, і підкреслюю: нагорода, яку я сьогодні отримав, – не лише моя заслуга, а всієї нашої команди, і кожного жителя зокрема”.

ФОТО – Одеська обласна рада

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *