Російська армія атакувала дронами Вилкове: які наслідки? ВІДЕО

В ніч на 8 вересня російська армія атакувала південь Одещини ударними безпілотниками. Влучання зафіксували у місті Вилкове.

Про це 8 вересня повідомили у Силах оборони Півдня України.

Пошкоджень зазначала цивільна інфраструктура, готельно-ресторанний комплекс. За даними Сил оборони, поранених серед людей немає.

Як повідомив голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер, триває фіксація та ліквідація наслідків російської атаки на Вилкове. Станом на 18:30 обстежено 12 приватних домогосподарств. Пошкодження будівель – від 30 до 70%.

Найближчим часом заплановано обстеження багатоквартирних будинків (де розбиті вікна) та пошкодженого готельного комплексу.

Поки відбувається оцінка збитків, території загального користування приводять до належного стану, власникам пошкоджених помешкань надається плівка та інші матеріали для тимчасового закриття вікон.

Співробітники Вилківської міської ради приймають звернення щодо оформлення матеріальної допомоги, надають консультації щодо пакета документів, який необхідно зібрати для оформлення допомоги.

Власники постраждалих будівель можуть звертатися за допомогою та консультацією за телефоном: +38 066 752 8953

ВилковеВилкове

Повітряну тривогу в Одеській області оголосили о 1:20. Відбій дали о 4:53. О 1:58 у Повітряних силах повідомили, що ударні безпілотники заходять на Одещину в напрямку Сарати, о 2:33 їх фіксували біля Татарбунар, о 2:36 уточнили, що вони рухаються на Вилкове.

О 2:49 Повітряні сили повідомили, що російські дрони порушили повітряний простір Румунії. О 3:41 вони оновили інформацію та зазначили, що БпЛА покинув територію Румунії, пролетів через Вилкове та рухався в прибережній акваторії моря Одещини.

 

One thought on “Російська армія атакувала дронами Вилкове: які наслідки? ВІДЕО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *