Балтське педучилище відзначило 95 років

Балтське педагогічне училище, що у Подільському районі на Одещині, 1 вересня відзначає 95-річчя свого заснування. В результаті різних змін та реформувань нині кузня педагогічних кадрів має таку назву: комунальний заклад “Балтський педагогічний фаховий коледж”. 

З нагоди ювілейної дати та Дня знань 1 вересня сюди завітав голова Подільської райдержадміністрації Михайло Лазаренко та привітав студентів, педколектив закладу, побажав їм продовжувати славні традиції педучилища.

«Висловлюю подяку, що попри війну і численні випробування, які випали на долю всіх українців, молоді люди залишилися в Україні здобувати освіту тут, щоб ставати кращими та робити кращою нашу спільну державу. Саме зараз і саме тут, в Україні за нашої участі вирішуються глобальні питання, які матимуть визначальні наслідки для історії нашої держави і для людства загалом. Нове покоління української нації мусить допомогти світу знайти відповіді на ці питання. Хай Ваші серця завжди будуть сповнені щирої любові до нашої країни, а молодечий запал та енергія скеровані для побудови Вашого майбутнього та майбутнього Української Держави», – сказав, звертаючись до присутніх на цьому заході, керівник Подільського району.

За високу педагогічну майстерність, вагомий внесок в особистісний розвиток учнівської молоді, професіоналізм, активну громадянську позицію та з нагоди ювілейних заходів і Дня знань М. Лазаренко нагородив цінним годинником Подільської районної військової адміністрації

ІВАННІКОВА Сергія Івановича – директора Комунального закладу “Балтський педагогічний фаховий коледж”,

ПРИТУЛЯК Тетяну Семенівну – заступника директора з гуманітарної освіти та виховання Комунального закладу “Балтський педагогічний фаховий коледж”,

а Почесною грамотою райдержадміністрації ГЛУХОГО Володимира Івановича – лаборанта,

ЗУБАРЄВУ Ганну Федорівну – бібліотекара, МАЗУР Тетяну Володимирівну – чергову по гуртожитку,

СТРОГАЛЬ Олену Юріївну – економіста,

ЧОРНУ Наталію Олексіївну – прибиральницю виробничих приміщень комунального закладу «Балтський педагогічний фаховий коледж».

One thought on “Балтське педучилище відзначило 95 років

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *