Для безпеки і захисту: п’ять шкіл з Одещини отримали додаткові кошти

Навчальні заклади у селах Дачне та Ісаєве, містах Чорноморськ, Біляївка і Кодима Одеська область отримають додаткове фінансування від держави на створення безпечних умов в школах і професійно-технічних закладах.

Про це повідомив директор департаменту освіти і науки Одеської облдержадміністрації Олександр Лончак.

 

«До пріоритетних об’єктів увійшли такі ліцеї: Дачненський №2, Чорноморський №3, Біляївський №3, Ісаєвський професійний аграрний ліцей та Кодимське відділення Північного професійного коледжу. Це ще один важливий крок у реалізації комплексної політики “Школа офлайн”. Очна форма навчання є найбажанішою та найефективнішою. А безпека – пріоритет номер один», – зазначив О. Лончак.

 

Також керівник освітньої галузі регіону розповів, що органи влади завершили моніторинг стану підготовки закладів освіти Одещини до нового, 2024-2025 навчального року. Результати комісійних перевірок засвідчили, що школи та садочки готові зустріти своїх учнів та вихованців.

 

«21 серпня разом із заступником голови облдержадміністрації Антоном Шалигайлом відвідали Ізмаїльський район. Переконалися, що тут зроблено у закладах освіти багато. Головне, не опускати руки –  за цим принципом працюють освітяни району. Вдячний тим керівникам та колективам, які з особливою відповідальністю поставилися до наданих доручень, провели значний об’єм ремонтних робіт у найпростіших укриттях від повітряних загроз», –  доповнив розповідь директор департаменту освіти.

 

One thought on “Для безпеки і захисту: п’ять шкіл з Одещини отримали додаткові кошти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *