Одеські та київські освітяни обговорили реформи у школах

До Одеси завітала делегація керівників закладів освіти Києва та представники Департаменту освіти і науки Київської міської ради на чолі з директоркою департаменту Оленою Фіданян. Раніше одеські вчителі були у столиці. 

Мер Одеси Геннадій Труханов привітав київських гостей, зазначив важливість міжміського діалогу і безпосередньої участі вчителів у реформуванні галузі та побажав їм плідної праці.

“Ви ті, хто формує майбутнє наших дітей, навчаючи їх не лише знанням, але й цінностям. Дякую за вашу самовіддану працю та невтомні зусилля на благо освіти в Україні”, – сказав мер Одеси. 

Директорка Департаменту освіти та науки Одеської міської ради Олена Буйневич ознайомила київських колег з системою освіти Одеси. Були представлені здобутки, кращі ініціативи та проблемні питання.

«Ми тут, щоб, як писала Ліна Костенко, “наговоритися з добрими людьми”. Наше об’єднання є запорукою того, що ми точно подолаємо усі виклики“, – сказала очільниця київського департаменту Олена Фіданян.

Освітні діалоги проходитимуть впродовж трьох днів у закладах освіти Одеси – і в передових, і в школах на околицях міста – задля ознайомлення з різними умовами та обміну думками з покращення освітнього процесу та виховання українців в умовах воєнного стану.

Одеса різна, як і Київ. Але нас всіх поєднує місія, яку ми несемо, – це реалізація кожної дитини за її можливостями та потребами. За будь-яких умов”, – підсумувала Олена Буйневич.

Одеса

One thought on “Одеські та київські освітяни обговорили реформи у школах

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *