Лікарня майбутнього: у Роздільнянській ЦРЛ відкрили call-центр

Ближче до пацієнтів: 5 червня 2024 року відбулося урочисте відкриття call-центру в КНП «Роздільнянська багатопрофільна лікарня».

Про це повідомили у пресслужбі лікарні.

Для мешканців Роздільнянської громади Одеської області покращили доступ до медичних послуг — реєстратури старого типу перетворилися на сучасні приймальні та кол-центри.

За фінансової підтримки уряду Німеччини й на базі медичних закладів запрацював кол-центр з навченим персоналом та відділом сервісу й комунікації. Відтепер понад 32 тисячі жителів громади отримали зручний алгоритм взаємодії зі своїми медичними установами.

Офіційне відкриття кол-центру відбулось у відремонтованому приміщенні поліклінічного відділення у рамках проєкту GIZ Ukraine: Resilient Society «Спеціальна програма підтримки України / EU4ResilientRegions», який спрямований на відновлення і покращення сервісів та комунікації в медичних закладах.

 

Також за підтримки спонсорів закуплені генератори, лабораторно-діагностичне обладнання, портативне медичне обладнання, операційний стіл, облаштовано гінекологічний кабінет безбар’єрного доступу та встановлена сонячна станція, що може покривати велику частину власних потреб лікарні.

 

На заході були присутні радники проєкту GIZ Ukraine, а саме Мар’яна Акішина разом з пані Ольгою Погребняк, заступник начальника медичного управління Департаменту охорони здоровʼя Одеської ОДА Надія Володіна, міський голова Валерій Шовкалюк, перша заступниця міського голови Ольга Босюк, заступник міського голови Сергій Крилов, начальник Роздільнянської районної військової адміністрації Сергій Приходько, представники влади та запрошені гості.

One thought on “Лікарня майбутнього: у Роздільнянській ЦРЛ відкрили call-центр

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *