Пішла за грибами і зникла: в Тарутиному поліція три доби шукала стареньку. ВІДЕО

Кілька днів тому до чергової частини відділення поліції № 2 Болградського районного відділу поліції в селищі Тарутине надійшло повідомлення про зникнення 70-річної жительки селища Бородіно. Сусідка самотньої пенсіонерки повідомила, що та напередодні вдень пішла в ліс по гриби і не повернулась.

Для пошуків жінки залучили весь особовий склад територіального підрозділу поліції, лісничих, мисливців та небайдужих мешканців Бородінської громади.

У лісі територію пошуку розбили на квадрати і прочісували кожен метр. На третю добу по обіді жінку знайшли в яру за півтора кілометри від населеного пункту.

З’ясувалось, бабуся заблукала, а коли намагалася знайти дорогу додому, послизнулась біля яру і впала у нього. Без води та їжі вона пробула там кілька діб. Їй одразу викликали швидку допомогу. Медики доставили виснажену жінку у місцеву лікарню. Наразі її стан оцінюють як задовільний.

Звертаємось до громадян: будьте уважні до оточуючих людей. Інколи ваша пильність може врятувати життя. Бережіть одне одного!

One thought on “Пішла за грибами і зникла: в Тарутиному поліція три доби шукала стареньку. ВІДЕО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *