Вціліти під час атак: одесити діляться пережитим внаслідок ракетного удару РФ. ВІДЕО

В Одесі долають наслідки балістичного удару РФ ввечері 25 березня. Травмувались 10 людей, пошкоджень зазнали близько 300 квартир. Ракети влучили у рекреаційну зону, вибуховою хвилею вибило вікна у багатоповерхівках та у Палаці спорту, розташованих поруч. 

Денис, власник пошкодженої квартири, розповів, що після першого вибуху отримав дзвінок від дружини. Жінка кричала та була дуже налякана. Через сім хвилин пролунав другий вибух:

“У дружини спрацював материнський інстинкт, вона за 30 секунд до вибуху накрила дітей матрацом надувним і пуфом. Я поки доїхав додому з роботи майже посивів. Діти з дружиною босі, напівроздягнені, побігли в паркінг. Вибігало дуже багато сусідів, кричали навіть дорослі чоловіки. Були люди у крові, сходи закапані у крові, двір у склі, всі налякані, всі у шоці”.

"За 30 секунд до вибуху накрила дітей": жителі Одеси діляться пережитим внаслідок ракетного удару РФ
Власник пошкодженої квартири Денис. Фото: Суспільне Одеса

Артур також живе у будинку, який зачепила ударна хвиля від вибуху.

“Перший вибух був такий, що все повиносило. Всі вікна вилетіли, рами, все інше – ціле, тварини теж”, — згадує чоловік.

Карину, власницю ще однієї пошкодженої квартири, перший вибух застав у коридорі. Далі жінка побігла у паркінг.

Коли почалась тривога — був перший удар, він був дуже сильний, страшний. Ми до цього встигли вибігти у коридор. Застав перший удар в коридорі, десь дуже близько. Другий вже у паркінгу, у нас було відчуття, що наш будинок зараз складеться. У нас шість вікон вибито, все. Були поранені люди, діти, це жах. Звичайно, щоб вони всі повиздихали. Це все, що я можу сказати. Слава Україні!” — поділилась Карина.

Від ракетного удару пошкодилась будівля Палацу спорту. За словами директора установи Євгена Філонова, не уціліли жодне скло чи рама, подекуди обвалилась стеля. У момент атаки у будівлі перебували понад 50 дітей, вони перебігли в укриття — ніхто з них не травмувався, наголосив Філонов.

Зранку розбите скління навколо та всередині Палацу спорту прибирали співробітники установи та спортсмени, які прийшли підтримати колектив.

Джерело – Суспільне Одеса

2 thoughts on “Вціліти під час атак: одесити діляться пережитим внаслідок ракетного удару РФ. ВІДЕО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *