Рідну школу в Саф’янівській громаді навідав колишній випускник, який зараз в ЗСУ

5 березня до шкільної бібліотеки Ларжанського ліцею Саф’янівської громади Ізмаїльського району, що на Одещині, завітав випускник закладу, який нині боронить Україну – Іван Ширшов.

Про це розповіли у навчальному закладі.

Іван – воїн ЗСУ. З перших днів повномасштабного вторгнення він став на захист рідної країни. Він є людиною сильної волі, міцного характеру та справжній патріот України. Під час свого візиту військовослужбовець зустрівся з учнями 8-го класу та розповів їм історії про свою службу.

Вони не залишили байдужими слухачів, адже у іванових розповідях були і важкі реалії війни, і практичні поради, і гордість та непохитна віра у перемогу.

«Найбільше вразило те, що лист написаний ученицею 8 класу Віталіною Чайковською надійшов саме Івану, а вже сьогодні вона особисто узяла у нього автограф. Ці незабутні миті залишаться у пам’яті на довгі роки», – додала вчителька, на урок якої завітав хлопець.

«Шановний Іван, від усього серця бажаємо тобі миру, злагоди, міцного здоров’я та Перемоги! З почуттям великої поваги, висловлюємо щиру вдячність батькам та кажемо велике «ДЯКУЮ». Ви виховали справжнього патріота, свідомого громадянина та захисника рідної землі! Від усієї душі бажаємо Вам міцного здоров’я, родинного затишку та благополуччя, – подякував педагогічний колектив ліцею.

One thought on “Рідну школу в Саф’янівській громаді навідав колишній випускник, який зараз в ЗСУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *