На півдні Одещини зібралися відремонтувати дороги, що прямують до Молдови

Болградська військова районна адміністрація повідомила про намір відремонтувати дорогу загального користування державного значення Т-16-06 КПП «Виноградівка» – Болград – /М15/ (на Одесу) та Т-16-31 КПП «Табаки» – Болград /М15/ (на Ізмаїл).

Про це йдеться в дописі пресслужби РВА.

“До Болградської районної державної (військової) адміністрації надходять численні звернення мешканців громад Болградського району стосовно питання ремонту зазначених автомобільних доріг загального користування державного значення. Тому Болградська РВА ініціювала звернення до Служби відновлення та розвитку інфраструктури Одеської області щодо проведення обстеження доріг загального користування державного значення Т-16-06 КПП «Виноградівка» – Болград -/M15/(на Одесу) і Т-16-31 КПП «Табаки» – Болград /М15/ (на Ізмаїл) для забезпечення безпечного проїзного стану доріг за рахунок коштів експлуатаційного утримання і поточного дрібного ремонту”, – зазначили в РВА.

В Службі відновлення та розвитку інфраструктури Одеської області відгукнулися на звернення та провідний інженер відділу якості, технічного контролю та нових технологій Віктор Майбородюк відвідав Болградщину. Разом з очільником району Михайлом Шарафаненко він обстежив зруйновані ділянки доріг, аби була можливість в майбутньому визначитись с обсягом робіт.

“В подальшому спеціалісти Служби, на підставі обстеження, визначаться з сумою фінансування необхідної для проведення ремонтних робіт. Зазначимо, що дорожня інфраструктура району, в тому числі визначені ділянки доріг, має велике значення для соціально-економічного розвитку не тільки громад Болградського району, а й громад Ізмаїльського та Білгород-Дністровського районів. Відновлення мережі автомобільних доріг надасть змогу збільшити пасажирські та вантажні перевезення з сусідніми країнами та з країнами Європейського союзу”, – зазначили в РВА.

One thought on “На півдні Одещини зібралися відремонтувати дороги, що прямують до Молдови

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *