Історія кохання: молоде подружжя прикордонників обрали для життя Одесу

Андрій та Олександра – прикордонники з різних регіонів України: він з Вінниччини, вона – з Хмельниччини. Проте одружилася молода пара захисників в Одесі, де і планують оселитися після Перемоги України.

Про історію кохання прикордонників розповіли у випуску «Суспільне Одеса».

«Ми були в різних місцях, але переживання один за одного в нас були. Я був у Житомирі, а вона була в Могилів-Подільському», – розповідає Андрій.

Про одруження пара замислювалася вже давно, проте з повномасштабним вторгненням у їх житті відбулися зміни. Наразі Андрій Король – військовослужбовець 15 мобільного прикордонного загону, а Олександра Король – фельдшерка Одеського прикордонного загону. За час повномасштабної війни Андрій ніс службу на Житомирщині, потім на Куп’янському та Бахмутському напрямках. Проте коли отримав поранення, вирішив більше не чекати і зробив Олександрі пропозицію.

«Ставав на коліно, подарував мені дуже гарний букет троянд, я була в захваті. Я одразу погодилась. Не хотілось життя відкладати на потім. Це насправді дуже важливо тому, що потім може просто не настати в наші дні», – розповідає Олександра.

Однак у дівчини залишався привід для хвилювання – думка батьків, яких вона не бачила вже багато часу. Про це Олександра розповіла ледве стримавши сльози на очах:

«Я дуже хвилювалася, коли Андрій зробив мені пропозицію, тому, що я дуже давно не бачила своїх батьків…І я дуже хвилювалася за їхню думку».

Прихильності своєї коханої Андрій домагався перш за все справами. Особливо дівчина згадує момент, коли захворіла, і не мала можливості піклуватися про свого собаку:

«Вона (собака) велика, ну і будь-кого до себе не підпускає. Багато хто знав, що до мене в квартиру ніхто не заходив. Був момент, коли я захворіла, і я просто фізично не могла з нею гуляти, з нею займатися. Тоді Андрій, ще бувши моїм хлопцем, вранці і ввечері приїжджав, мені їсти готував».

У свою чергу Андрій запевнив, що ради коханої жінки готовий на все.

На жаль, поки що плани на подружнє життя, зокрема і святкування весілля, чекають на Перемогу. Майже одразу після регістрації шлюбу Андрій поїхав на схід, а Олександра – до своєї частини.

«До війни служба – це була просто робота, а зараз це захист своїх рідних, які проживають на мирній території. Хочеться, щоб усе було спокійно, і війна більше не продовжувалася», – каже Андрій.

Молоде подружжя вірить, що одного дня, після війни, вони повернуться один до одного в Одесу, де і планують остаточно оселитися та ростити майбутніх дітей.

One thought on “Історія кохання: молоде подружжя прикордонників обрали для життя Одесу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *