У Затишші завершують ремонт Центру сімейної медицини

Наближається до завершення капітальний ремонт другої будівлі амбулаторії Центру первинної медико-санітарної допомоги в селищі Затишшя, Роздільнянського району на Одещині.

Про це повідомили на офіційному сайті Затишанської громади.

Приміщення обладнане новими системами опалення, каналізації, водо- та електрозабезпечення. Під час ремонту застосовано чимало нових технологій, зокрема вмонтовано сучасні зволожувачі повітря, а каналізаційна мережа оснащена спеціальним фільтром для повного очищення відходів від вірусів.

«Можна сказати, що від старої будівлі залишилися тільки стіни і частково – каркас даху. Сама будівля хоч і стара, але дуже міцна, без єдиної тріщини. Товсті стіни зберігатимуть тепло взимку та прохолоду – літом. Тому ми вирішили відремонтувати її для користі жителів нашої громади. Адже в приміщенні існуючої амбулаторії досить тісно і пацієнтам, і медикам. Стараємося, щоб людям було комфортно тут працювати та отримувати медичні послуги», розповів Затишанський селищний голова Геннадій Топольницький.

Голова громади додав, що внутрішні роботи планується завершити до кінця 2023 року, а зовнішнє оздоблення стін та благоустрій території будуть виконуватися згодом, за сприятливих погодних умов.

One thought on “У Затишші завершують ремонт Центру сімейної медицини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *