Медики з Саф’ян назбирали грошей на авто для ЗСУ

Медики районної лікарні вже не вперше зібрали кошти та передали воїнам те, чого вони найбільше потребують перебуваючи у гарячих точках – автомобіль. Про це повідомили у Саф’янівській сільській раді.

Близько року тому керівництво лікарні та медики відкрили свій перший збір на автомобіль для в фронту. Тепер це стало доброю традицією – ледь не щомісяця лікарня передає військовим необхідний їм транспорт. Загалом “Центральна районна лікарня” передала вже кілька десятків різних автівок, серед яких пікапи, “буханки” та позашляховики. Деякі з них досі продовжують допомагати воїнам нести службу.

Оскільки автомобілі на фронті – витратний матеріал, то потреба в них є завжди. Тому лікарня не зупиняється та продовжує відкривати нові й нові збори, аби у воїнів завжди були «колеса».

2 грудня лікарня передала військовим ще один позашляховик Kia Sorento, а сьогодні вже отримала фотозвіт від військових, що боронять країну «на нулі».

Разом із автівкою на фронт поїхали окопні свічки та снікерси (мед з горіхами), які медперсонал лікарні зробив власноруч.

One thought on “Медики з Саф’ян назбирали грошей на авто для ЗСУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *