У жителів Чорноморська внаслідок російського удару вибиті шибки та понівечені авто. ВІДЕО

Під час російської атаки по Чорноморську Одеської області  вибуховою хвилею пошкодило багатоквартирні будинки, вибило вікна та двері.

Відео – Суспільне Одеса:

У жительки Чорноморська Олени Сухоти через нічну атаку пошкодило квартиру.

“В одній кімнаті вирвало вікно, раму повиривало. Зачепило телевізор. Ми спали, це все відбулось десь о другій ночі, як почули вибух, то одразу в коридор побігли. Рама трошки впала на ногу, але живі й, слава Богу. Дуже сильно злякались. Думаємо переночувати у родичів, з вікнами треба щось вирішувати. Я відчула ударну хвилю, прокинулась від двох чи трьох вибухів. На останній вибух вийшла у коридор”, — розповіла власниця квартири.

За її словами до неї приходила поліція, сфотографували наслідки руйнувань, має прийти комісія.

Ракети “Онікс” є надзвуковими, це виправдовує їхню швидкість прямування. Також вони є складними для виявлення, тому що вони направляються уздовж води й на дуже низькій висоті. Як тільки вони були виявлені, пролунав сигнал повітряної тривоги, але, враховуючи швидкість, це не дало того ефекту, коли встигаєш перейти в укриття. Протягом ночі було зафіксовано одну атаку. Вони доволі часто застосовують “Онікси”, зокрема по Одещині”, — повідомила у коментарі Суспільному начальниця пресцентру Сил оборони півдня Наталя Гуменюк.

Пошкоджені будинки та вибиті вікна: наслідки російського удару по цивільній інфраструктурі на Одещині. ФОТО
Пошкоджені будинки та вибиті вікна: наслідки російського удару по цивільній інфраструктурі на Одещині. ФОТО
Наслідки нічної атаки на місто прокоментував мер Чорноморська Василь Гуляєв. Він розповів, що всі активно працюють над ліквідацією наслідків ракетної атаки.
«Тут постраждали два будинки, але в нас є інформація, що в інших будинках вікна вилетіли. У дитячому садку десь 50% вікон видавило. Це некритично, головне, що всі живі, всі здорові. Є декілька поранених», — зазначив міський голова.

One thought on “У жителів Чорноморська внаслідок російського удару вибиті шибки та понівечені авто. ВІДЕО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *