Священик з УПЦ (МП) Білгород-Дністровського району розбещував свою неповнолітню доньку

Декілька днів тому у Білгород-Дністровському районі правоохоронці затримали двох священнослужителів УПЦ (МП), які обґрунтовано підозрюються у страшному злочині – систематичному ґвалтуванні неповнолітньої доньки одного з них. Попередньо встановлено, що покидьки порушили людські та Божі заповіді, вступаючи у статеві акти з 14-річною дівчинкою. 

Як повідомило видання “Бессарабія Інформ”, їм з власних джерел відомо, що головним підозрюваним є священник храму УПЦ Московського патріархату одного з сіл Старокозацької громади. Зазначимо, що священнослужителю-перевертню 37 років, і він є батьком трьох неповнолітніх дітей. Свого часу навчався у семінарії і починав свою кар’єру як один з іподияконів митрополита Одеського та Ізмаїльського Агафангела.

Правоохоронці вже повідомили зловмиснику про підозру та помістили його під варту. Правопорушнику загрожує до восьми років позбавлення волі.

«37-річний житель Білгород-Дністровського району вчиняв розпусні дії відносно своєї 14-річної доньки і переконував її нікому не розповідати про це.  Слідчі під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у розбещенні неповнолітньої. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. В ході досудового розслідування будуть встановлені всі обставини скоєння правопорушення», – прокоментував т.в.о. заступника начальника – начальник слідчого відділу Білгород-Дністровського районного відділу поліції Олег Котенко.

Не на камеру мешканці села, де живе чоловік, розповіли,  що у якості священослужителя підозрюваний зарекомендував себе не з кращої сторони. Більш того, не один раз мешканці громади помічали його на сільських дискотеках і за вживанням алкоголю ще до початку повномасштабного вторгнення, а ще він неодноразово висловлював наративи Московського патріархату та приязнь до російської влади.

На цей час, за словами власних джерел “БІ”, дружина та ще двоє дітей священнослужителя проживають в Одесі. Дочка-підліток, яка стала жертвою, попередньо зазнавала домагання гвалтівника протягом декількох років. Більше того: батько, який мав би захищати свою дитину, ще й… “пропонував” її розбещення своєму колезі з сусіднього села. Як попередньо відомо “БІ”, той, на жаль, не відмовився…

Наостанок зазначимо, що запобігти розголосу цієї ситуації всіляко намагалося духовне керівництво розпусників, однак завдяки правоохоронцям та небайдужим людям, цьому нелюдському злочину дано кримінальний хід.

Наразі обом священнослужителям оголосили про підозру за ч. 2 ст. 156 КК України. За скоєне їм загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Схожий випадок цього року був зафіксований у Дніпрі. Як повідомляла Нацполіція, у квітні священникові одного з дніпровських храмів УПЦ (МП), якого затримали за підозрою у розбещенні власних дочок, обрали запобіжний захід.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *