У Красносільській громаді допомогу на лікування отримали 50 осіб

Соціальний захист жителів став пріоритетом роботи Красносільської громади в Одеській області. 23 червня тут відбулося засідання виконавчого комітету сільради, який вирішив виділити матеріальну допомогу на лікування та реабілітацію для 50 мешканців населених пунктів громади. 

Про це повідомила сільський голова Марина Архірій. 

Очільниця громади зазначила, що здебільшого питання стосувалися соціального захисту згідно з цільовою програмою «Милосердя в дії». Так, Також допомогу з місцевого бюджету отримала 31 особа зі статусом «чорнобильців»: ліквідатори, вдови, постраждалі  та евакуйовані із зони відчуження.

У світлі цільової програми «Турбота» з сільського бюджету надали допомогу новим жителям громади з числа внутрішньо переміщених громадян із територій, що окутані лихом війни.

Також члени виконкому дали дозвіл громадській організації «Молодіжний вектор розвитку» на облаштування дитячого майданчика у  житловому масиві, що в адміністративному центрі громади.

«Наша молодь виграла грант на встановлення  майданчика і у вересні ми спільно плануємо його відкрити у густонаселеному мікрорайоні Красносілки», – зазначила М. Архірій.

Варто зазначити, що Красносільську сільраду у попередні роки облдержадміністрація багато разів визнавала кращою серед громад з населенням від 10 до 15 тисяч мешканців.

Нагадаємо, до складу Красносільської ОТГ, що розташована на східному узбережжі курортного Куяльницького лиману,  входять села Красносілка, Павлинка, Букачі, Василівка, Лізинка, Нові Шомполи, Созонівка, Шаманівка,  Ілічанка, Корсунці, Кубанка, Новокубанка, Переможне, Іванове, в яких разом мешкає близько 12 тисяч людей.

One thought on “У Красносільській громаді допомогу на лікування отримали 50 осіб

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *