Арцизькі школярі зможуть підтягти англійську на канікулах

263 дитини оздоровить Арцизька міська громада, що на Одещині, в літніх пришкільних таборах. У школах працюють шість мовних таборів, в яких поглиблено вивчатимуть іноземні мови та один спортивний табір.

Про це повідомив очільник громади Сергій Парпуланський.

«З сьогоднішнього дня на базі 12 закладів освіти Арцизької громади запрацювали літні пришкільні табори. Зміна триватиме 14 днів, і за цей час планується оздоровити за бюджетні кошти понад 363 дітей пільгових категорій. Усі табори відпочинку мають укриття, де створені безпечні умови перебування дітей та працівників. Організованим відпочинком буде охоплено 533 дитини громади. Також в школах громади працюють 6 мовних таборів, в яких поглиблено вивчатимуть іноземні мови та один спортивний табір. Протягом двох тижнів на школярів чекатимуть різноманітні розваги, спортивні змагання, творчі конкурси, екскурсії та насичена відпочинкова програма», – розповів голова.

Як повідомив Департамент освіти і науки Одеської облдержадміністрації, цього тижня пришкільні табори закладів освіти Одещини розпочали свою роботу по всій області:

Менше гаджетів, натомість багато рухових активностей на свіжому повітрі, англійська, спорт, творчість, психологічні тренінги, квести, живе спілкування і неповторні емоції! А ще цікаві знайомства і незабутні екскурсії, майстер-класи і веселі розваги, що нікого не залишать байдужими. Все для того, щоб наші діти мали приємні спогади дитинства. Нехай кожен день у таборі буде корисним та яскравим», – йдеться в повідомленні ОДА.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *