Іванівська громада передала позашляховик для своїх воїнів

Іванівська селищна громада, що на Одещині, передала своїм жителям, які захищають Україну на Сході України, авто “Ford Randger”. Валерій Чекалін та Роман Медвідь захищають Україну у складі мотопіхотної бригади.

Про це повідомив селищний голова Віктор Лобач.

«Наші земляки, які перебувають у найгарячіших ділянці війни на Донбасі, звернулися з проханням посприяти у придбанні транспорту для виконання бойових завдань. 24 травня жителі громади разом з народним депутатом Степаном Чернявським та благодійним фондом «Пульс Іванівщини» передали автомобіль Валерію Чекаліну та Роману Медвідю для потреб їх підрозділу з мотопіхотної бригади. Хай ця невелика підтримка допоможе нашим захисникам у боротьбі з ворогом та врятує не одне життя на фронті», – повідомив пан Лобач у соціальних мережах.

Також селищна рада заправила автомобіль пальним та завантажили його спальними мішками, консервами, миючими засобами.

Днем раніше громада відправила посилку на передову з тактичним шоломом та спорядженням для захисника Олега Чернявського.

А з Подільського району днями на передову відправили двадцять автомобілів, радіостанції, рації, запчастини. З цього приводу на центральній площі райцентру було багато поважних гостей – представники Військово-Морських Сил Збройних Сил України, «Всеукраїнської аграрної ради».

Протягом дня в різних куточках міста Подільськ грав оркестр бригади Національної Гвардії України імені Михайла Грушевського.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *