“Разом до Перемоги”: Авангардівська громада провела благодійні ярмарки. ФОТО

“Наші воїни – найліпша мотивація для кожного з нас. Саме вони мотивують нас не здаватися. Ми ж продовжуємо тримати тил”, – так сказано на інформаційний ресурсах Авангардівської громади, що під Одесою. Минулими днями в адмінцентрі громади, селах Прилиманське, масиві “Сьоме небо”, селі Нова Долина пройшли благодійні ярмарки для підтримки Збройних Сил України. Назвали заходи “Разом до Перемоги”.

ХрустовськийМешканці громади ярмаркували на славу: місцеві господині напекли смаколиків, і щедро частували ними всіх бажаючих на святі. Покупці не скупились на солоденьке та сувеніри, адже всі розуміють важливість зібраних коштів для воїнів, які звільняють зараз Україну від окупантів.

АвангардКрім кулінарних виробів, були ще й вироби “хенд-мейд”, розпис національного прапора, можливість зробити нові світлини на фотозонах та весела атмосфера. Прибув і голова громади Сергій Хрустовський.

Участь у ярмарку взяли взяли всі заклади громади: школи, дитсадки, колективи комунальних установ. Центр творчості в Авангарді представляв не лише вироби своїх працівників, до них долучились і батьки дітей, які відвідують Соціальний хаб від БФ “Вітрила дитинства”.

“Напередодні приготували компот, насмажили пиріжки, спекли солодощі, кекси, трубочки зі згущеним молоком, рахат-лукум та навіть печиво з передбаченням! Наш компот усі хвалили та запитували рецепт!», – поділилась враженнями соціальна педагогиня Тетяна Незальзова.

Як виявилось, пиріжки розкупили одразу, так сподобалась авангардівська випічка гостям свята. Крім того, діти з родин ВПО виготовили й сувеніри на продаж, ляльки-мотанки. Одна з матусь зробила дітям аквагрим на щічках, та й взагалі батьки на ярмарці познайомилися і ще більше здружилися.
Зібрані кошти місцева рада передасть Збройним Силам України.
АвангардАвангардАвангардАвангардАвангардАвангардАвангардАвангард

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *