В Таїровській громаді відкрилась виставка дитячих картин. ФОТО

6 квітня Таїровська селищна рада розпочала акцію “День довкілля”, до якої приєднались маленькі мешканці громади. В рамках спільного проекту з благодійним фондом “Вітрила дитинства” вихованці художньої студії презентували громаді свої малюнки.

Художня виставка проходитиме протягом тижня у будівлі Таїровської школи: у приміщенні гуманітарного складу  її зможуть побачити всі охочі. З вдячністю й телотою картини юних талантів зустріли представники місцевої влади.

На дитячих картинах – початок весни, квітучі дерева, земля і сонце, казкові очі природи в краплинах води. Це справжні шедеври, зважаючи на вік їхніх авторів та досвід юних творців.

Художня студія працює з початку року в Соціальному Хабі Таїровської громади, а відвідують її діти з кризових родин, сімей внутрішньо переміщених осіб зі сходу та півдня.

Крім художньої, у Хабі діє й театральна студія, яку веде Катерина Трапіцина. Щотижня вона збирає дітей на репетиції вистав лялькового театру і допомагає дітям проявити, розкрити себе у акторському мистецтві.

Запал юних акторів все більшає та повітря переповнює емоції перед довгоочікуваною виставою. Вивчити всі слова, знайти баланс ролі і зробити так, щоб глядачі по справжньому повірили, прониклись і відчули задоволення – найголовніша моя задача. Спішіть придбати квитки на найкращі місця, вистава вже скоро!”, – ділиться Катерина.

Таїрове

ТаїровеТаїрове

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *