На Одещині встановили білборди, присвячені безпеці громадян

Білборди, що нагадують українцям базові правила цивільної безпеки, з’явилися у 20 громадах 7-ми областей України (Волинська, Житомирська, Закарпатська, Львівська, Одеська, Полтавська, Рівненська). Як переходити дорогу у темний час доби, безпечно обігрівати оселю, поводитися з підозрілими предметами – ці та інші поради відображені на бордах у межах кампанії #БезпекаЦиВільних.

Про це повідомляє Інтерньюз.

«Взявши за основу загальновідомі приказки та прислів’я, ми видозмінили їх так, щоб вони перетворилися на правила безпеки. Як український фольклор, що передається від покоління до покоління та супроводжує нас у багатьох побутових ситуаціях, так і норми цивільної безпеки мають у потрібний момент щоразу виринати у пам’яті», – прокоментувала ідею білбордів креативна директорка ГО «Інтерньюз-Україна» Діана Іщенко.

Кампанія #БезпекаЦиВільних покликана підвищити обізнаність українців щодо побутової безпеки. В умовах війни рятувальники ДСНС безупинно та героїчно працюють над порятунком людей та відновленням інфраструктури. Пильність українців у щоденних побутових справах зменшить навантаження на підрозділи ДСНС та найголовніше – допоможе зберегти життя українців. Цей заклик відображений у слогані кампанії – «Пильнуйтеся та пильнуйте інших!».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *