Визирська громада роздає своїм мешканцям продуктові набори

Наприкінці січня мешканці сіл Визирської громади на Одещині отримали продуктові набори від місцевої влади. Така допомога неодноразово надходила селянам, проте те, що було у пакетах на початку 2023 року, викликало приємне здивування у жителів населених пунктів.

Сільський голова Валерій Стоілакі розповів, що сільрада готувала пакети, в яких налічувалося 16 різноманітних продуктів до новорічних свят. Та сталося не так, як гадалося. Коли в країні війна, бувають неочікувані складнощі, так що вдалося все це організувати на кілька тижнів пізніше.

Проте люди залишились задоволеними. Були й ті, що при зустрічі особисто дякували сільському голові за таку турботу про кожного мешканця села.

Валерій Стоілакі, Визирський сільський голова

“Люди кажуть, що дуже добрий набір продуктів дали, що такого вони не очікували. Вважаю, що це нормально. Ми всім селам передали для всієї громади, до кожного подвір’я”, – Валерій Стоілакі, Визирський сільський голова.

   

Староста Кордонського старостинського округу Оксана Третякова розповіла, що продукти для жителів підопічних сіл фасували співробітники старостату.

Оксана Третякова, староста Кордонського старостинського округу

“Продуктові набори змістовні, дуже добре підібрані для мешканців. Це не перша гуманітарна допомога, яку видає сільрада, тож наші люди сьогодні забезпечені всім необхідним”, – Оксана Третякова, староста Кордонського старостинського округу.

   

Одночасно продуктові набори надійшли всім домогосподарствам Любопільського старостинського округу. Місцевий староста Олександр Рембач сказав, що приємно людям роздавати пакети, в яких є хороші якісні продукти.

Олександр Рембач, староста Любопільського старостинського округу

 

Визирський сільський голова Валерій Стоілакі зазначив, що жителі громади, як і багатьох інших громад нашої країни, віддавали багато власних продуктів, щоб допомогти нашим воїнам протриматися перші місяці війни. Сьогодні ці люди перебувають у складному економічному становищі, тож продуктові набори стануть для багатьох важливою підмогою для повноцінного харчування їх родин.

Джерело – Лиманська Агенція Новин

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *