Майорять прапорами: загиблих на фронті ховають у військовому секторі цвинтаря в Одесі. ВІДЕО

Військовослужбовців, які загинули на фронті, ховають на Західному кладовищі в Одесі. У секторі для військових поховані 160 захисників та дві захисниці України, а над їхніми могилами майорять державні прапори. Як виглядає місце поховання – у ВІДЕО:

З 2014 року до початку повномасштабного вторгнення на військовому секторі були поховані 19 захисників, зараз же для поховань планують виділити більшу територію.

Сюди, до могили сина, щодня приходить Ольга Білова. За її словами, син Віталій загинув 9 вересня під Херсоном. На фронт він пішов добровольцем. До війни чоловік працював моряком.

Оце можна подивитись скільки тут воїнів лежить і якою ціною нам це все дається для нашої держави. Кров ллється рікою. І дуже важко. Я його туди не посилала. Дуже важко стримати сльози та цей біль перенести. Особливо коли батьки хоронять дітей, гіршого горя немає”, — розповіла мати загиблого Ольга Білова.

“Тут у нас похований герой України Самопалов Валерій Михайлович. Морпіх 37 батальйону. 10 березня Президент присвоїв йому звання Герой України, а 18 березня він загинув в Миколаєві. Також поряд могила Лічмана Василя. Це військовослужбовець, молодший лейтенант 28 бригади, командир взводу. Ви знаєте, що у нього батько високопоставлена особа. Даний патріот міг спокійно сидіти в теплому місці, але вибрав бути у бойовій бригаді”, — розповів керівник регіонального сектору міністерства у справах ветеранів України Микола Сторожук.

“Кров ллється рікою”: на військовому секторі одеського кладовища хоронять загиблих на фронті
На військовому секторі кладовища в Одесі хоронять загиблих на фронті
В Одесі загиблих на фронті хоронять на військовому секторі кладовища
В Одесі загиблих на фронті хоронять на військовому секторі кладовища
В Одесі загиблих на фронті хоронять на військовому секторі кладовища
Джерело – Суспільне Одеса

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *