В Одесі судять експрокурора, який “здав” позиції казарм військових в Миколаєві. ВІДЕО

В Одесі триває суд над ексочільником Миколаївської окружної прокуратури Геннадієм Германом. Чоловіка обвинувачують у співпраці з російською спецслужбою. Засідання відвідують батьки загиблих бійців у казармах в Миколаєві у березні минулого року. Люди пов’язують смерть своїх рідних з імовірною держзрадою експрокурора. 

У судовій залі зібрались батьки військових, які загинули 18 березня від ракетного удару РФ по казармах у Миколаєві. У руках люди тримають світлини рідних.

Я мати солдата, що загинув в Миколаєві в казармі — Іран Костянтина. Єдина дитина. Коли почалась війна, він навіть не попрощався зі мною. Мені дуже боляче”, — розповіла Тетяна Іран.

Це не всі, це частина. Одна тисячна родичів тих хлопців, які загинули там. Це моя дитина, це його батальйон. І хлопців зараз немає. Хлопці вийшли і їх нема. Завдяки такому, як Герман“, — поділилась потерпіла Анна Паламарчук.

Жінка переконана у винуватості підсудного. Її впевненість поділяє батько загиблого бійця, на ім’я Андрій, Віталій Салук:

Я з 18 березня його шукав пів року. У вересні лише знайшов і поховав. Герман здавав, він працював з терористами. Він здавав усі дані. Все здавав він. Його судити не треба, віддайте нам. На самосуд”.

Родичі кажуть, що не хочуть допустити затягування судового процесу:

“Бачимо, що відбувається певне затягування процесу. Обвинувачений має двох адвокатів. То один захворів не приїхав, то інший сьогодні по конференції представляв свого підзахисного. 10 місяців нема наших хлопців, а покарання поки що ніхто не поніс”, — розповіла потерпіла Оксана Руцька.

На засіданні суддя розглянув та долучив до справи письмові докази сторони обвинувачення. Відеодокази розглянути не змогли: з ними ознайомляться на наступному засіданні.

One thought on “В Одесі судять експрокурора, який “здав” позиції казарм військових в Миколаєві. ВІДЕО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *