У Северинівці відкрили новий пункт здоров’я

Село Северинівка Іванівської громади Одеської області у День Святого Миколая запросило своїх мешканців на свято. У цьому старостинському окрузі відкрили сучасний пункт допомоги.

Лобачгенератор Як повідомив голова селищної ради Віктор Лобач, більше трьох місяців місцева влада працювала, щоб у Северинівському старостинському окрузі з’явився оновлений пункт здоров’я. Це – підрозділ колишньої райлікарні, КНП “Іванівський медичний центр”, який розбудовує свою мережу на території громади.

У будівлі капітально відремонтували споруду адмінприміщення колишньої сільради, підвели воду, зробили водовідведення, повністю замінили електропроводку, провели реконструкцію приміщень та їх ремонт, встановили котел на дровах і альтернативне електроживлення, аби не залежати від відключень світла.

Також це приміщення знаходиться в дуже зручному місці для відвідувачів, колишній сільській раді.

Усі роботи повністю проведені за кошти бюджету Іванівської громади.

Бажаю, щоб він служив людям довгі роки, щоб його сімейні медичні сестри врятували ще не одне життя, а люди завжди були задоволені працею нового пункту”, – повідомив на своїй сторінці голова громади пан Лобач.

Нагадаємо, що крім сіл Северинівка і Руська Слобідка, жителям яких надаватиме послуги новий заклад охорони здоров’я, до складу цієї громади входять також селище Іванівка та села Адамівка, Бузинове, Прохорове, Баланини, Верхній Куяльник, Нижній Куяльник, Баранове, Малинівка, Сухомлинове, Причепівка, Білка, Блонське,  Жовте, Маслове, Черняхівське.

Село на Одещині отримало достойний пункт здоров’я
Село на Одещині отримало достойний пункт здоров’я

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *