Смітник у Корсунцях перетворюють на паркову зону

Жителі Красносільської сільської громади перетворюють захаращений пустир у паркову зону.

Про це повідомила голова цієї громади Марина Архирій.

У селі Корсунці завдяки ініціативі місцевих жителів на місці колишнього сміттєзвалища біля схилу на початку вул. Шевченка створюється затишна паркова зона. Багато років на пустир населення зносило всякий непотріб і побутові відходи, а комунальники декілька разів на рік прибирали тут стихійне сміттєзвалище.

У цьому році за ініціативи небайдужих жителів, які разом зі старостою Тетяною Власовою звернулися до сільської ради, відповідна земельна ділянка була надана в оренду для облаштування зелених насаджень, повідомила очільниця громади.

За короткий період на територію було завезено чорнозем, пісок та добриво, висаджено  біля 70 декоративних кущів та саджанців клену, каштану, липи, туї, берези, калини та павлонії.

Навесні роботи планується продовжити: висадити квіти, кущі, дерева, укласти доріжки.

“Незважаючи на війну, наші мешканці  не втрачають ентузіазму.Дякую усім, хто долучився до благородної справи облаштування спільного місця відпочинку. Адже зроблене спільно і цінується набагато краще», – розповіла М. Архірій.

Нагадаємо, що до складу Красносільської громади, що знаходиться на східному узбережжі курортного Куяльницького лиману,  входять села Красносілка, Ілічанка, Корсунці, Кубанка, Новокубанка, Переможне, Іванове, Павлинка, Букачі, Василівка, Лізинка, Нові Шомполи, Созонівка, Шаманівка.

Смітник біля Одеси жителі перетворюють у паркову зону
Смітник біля Одеси жителі перетворюють у паркову зону

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *