З барбекю і холодильником: в Одесі виготовляють мобільні кухні для військових. ВІДЕО

В Одесі виготовляють пересувну кухню для військових. Роботи завершать за 10 днів, після чого контейнер відправиться на Херсонщину. Про це розповіли на Суспільному.

Вантажний контейнер перетворюють на польову кухню для військових.

“Тут будуть врізані двері. Їх замовили. Тут буде врізане вікно. Так само замовлено вже. Тут робоча поверхня для кухаря. Тут будуть полички з такими ящиками, також все є для харчових продукти. Тут будуть чотири великих конфорки, на яких будуть ставитися великі 60 см каструлі для варки. Поверхня, аби варити їсти”, — розповів голова благодійного фонду “Усе буде Україна” Євген Родіонов.

Фінансово проєкт забезпечують з бюджету благодійного фонду “Усе буде Україна”. Реалізовує його підприємець Артем Бабенко.

Тут будуть встановлені газові балони, чотири штуки, в спеціальному сейфі попереду контейнера, газ піде на конфорки. В нас тут буде автономне барбекю – піч спеціальна, де можна буде приготувати й перше, й друге, й третє. І тут буде генератор”, — каже Артем Бабенко.

“Кухня знаходиться на причепі тягача, який може перетинати любі перепони, будь-яке бездоріжжя. Це все обладнання, яке дали військові, їде де завгодно, там тягач такий потужний достатньо, виконує всі функції, які потрібно в бойових умовах, воно само себе везе”, — ділиться голова БФ “Усе буде Україна” Євген Родіонов.

Таку кухню виготовляють близько 10 днів. За цей час контейнер утепляють, встановлять тут усе необхідне обладнання, під’єднають комунікації. Після цього він поїде на передову. Тут готуватимуть їжу для військових на Херсонському напрямку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *