Любашівська громада збирає гроші для ЗСУ на благодійних концертах. ВІДЕО

12 серпня на привокзальному ринку за підтримки Любашівського селищного голови Геннадія Павлова відбувся благодійний концерт-ярмарок з метою збору коштів на допомогу нашим захисникам з Любашівської громади.

ЛюбашівкаНезвичайний захід організував відділ культури Любашівської селищної ради, залучивши місцевих музикантів. Вони виконували патріотичні пісні, які нікого не лишили байдужим: до скриньки підходили місцеві продавчині, старенькі люди, покупці.

Усі разом прагнуть допомогти коштами землякам з Любашівщини, які обороняють нашу державу на фронті.

Місцем проведення стала Привокзальна площа, біля ринку, де зазвичай зранку збирається багато людей. Сюди учасники акції принесли смаколики, домашню випічку, фрукти, – виручені кошти теж складали у скриньку для пожертв.

До присутніх звернувся голова громади Геннадій Павлов.

ЛюбашівкаУ нас щодня по 5 хлопців звертається, які зараз на “передку”, в нас дуже багато поранених, які зараз в госпіталях, саме з Любашівської громади. В нас зараз 21 тисяча жителів. І я хочу, щоб ви були небайдужими. Наприклад сьогодні ми збираємо на автомобіль нашим хлопцям, які на “нулі”, на Херсонщині захищають нашу країну. І якщо в нас тут спокійно, то це завдячуючи цим хлопцям, нашим дітям і вашим внукам”, – сказав Геннадій Анатолійович.

Мешканці та гості Любашівки охоче долучилися до благородної справи, зібравши 17 130 гривень для допомоги своїм воїнам. Дякують всім небайдужим, хто у такий складний час віддав частинку коштів, аби допомогти захисникам врятувати Україну.

А вже наступного дня, ВО «Архангела Михаїла» запросила жителів Любашівки на благодійний вечір на площі Будинку Культури. Мета –  та сама: збір коштів для допомоги захисникам Любашівської громади, які перебувають на передовій.

Відео – Любашівка культура

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *