Смертоносні ракети вночі обстріляли Сергіївку на Одещині: відомо про 20 загиблих. ВІДЕО

В ніч на 1 липня 2022 року  внаслідок ракетного удару у селі Сергіївка Білгород-Дністровського району були обстріляні житловий будинок та база відпочинку. Станом на 13:30 загинуло 20 осіб (16 осіб — житловий будинок та 4 особи — база відпочинку, з них 1 дитина), постраждало 38 осіб (37 осіб — житловий будинок, з них 6 дітей та 1 особа — база відпочинку). Госпіталізовано до лікарні 38 осіб.

Про це повідомив речник Оперативного штабу Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук. 

Загалом у дев’ятиповерхівках проживало 150 – 160 осіб. Також у квартирах є загиблі тварини, переважно кішки, чути гавкіт собак”,– написав він.

Госпіталізовано 38 постраждалих, шестеро з яких – діти. Двоє неповнолітніх у тяжкому стані.  З-під завалів врятовано 8 осіб з них 3 дитини (7 осіб — житловий будинок, з них 3 дітей та 1 особа — база відпочинку). Роботи тривають, на місці події працюють психологи ДСНС.

Як інформують у СБУ, одна дитина, яку дістали з-під завалів, перебуває у комі. Ще 8 людей звернулися по медичну допомогу.

У багатоквартирному будинку повністю зруйновано цілий під’їзд. Рятувальні роботи продовжуються на базі відпочинку: під завалами ще можуть бути люди.

ВІДЕО – ДСНС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *