На випадок відключень: Тарутинська громада отримала електрогенератори

Тарутинська громада отримала електричні генератори для автономного електроживлення. Вони допоможуть підтримувати роботу об’єктів критичної інфраструктури у нашій громаді та посилять її надійність та безперебійність.

Обладнання надійшло від Проєкту «Програма ЄС Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України», який співфінансується Європейським союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та впроваджується компанією GIZ, – повідомили в селищній раді.

У випадку аварійного відключення генератори на на 10 кВт та 12 кВт зможуть забезпечити роботу медичних закладів та інших важливих об’єктів стратегічної інфраструктури.

Нагадаємо, у місті Арциз та Павлівській громаді з 8 травня через ворожу ракету, що вцілила в електропідстанцію, майже тиждень не було світла. Через відсутність електроенергії в місті навіть зупинили хлібозавод та возили хліб з сусідніх населених пунктів. Мешканці міста змушені були жити без світла, води та гарячої їжі тож в місті працювали польові кухні.

Тарутино

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *