«Від теплих рук до теплих сердець»: в Арцизі триває збір теплих речей для бідних родин

Наприкінці 2021 року відділ освіти, молоді та спорту Арцизької міськради оголосив початок акції «Від теплих рук до теплих сердець» з метою започаткування волонтерського шкільного руху. До акції долучились педагоги, школярі, їхні батьки, працівники закладів середньої та дошкільної освіти, мешканці всіх населених пунктів громади. Доброчинну ідею вирішили продовжити і у січні 2022 року.

Про це повідомляє сайт Арцизької міської ради.

речіУ рамках благодійного заходу завдяки небайдужим громадянам були повністю забезпечені теплими речами учні пільгових категорій зі шкіл Арцизької громади.

Залишки речей передано до пункту прийому у Центрі дитячої та юнацької творчості, де вони пройдуть сортування (одяг для маленьких дівчаток та хлопчиків, дітей середнього віку, підлітків, дорослі речі, взуття, головні убори, куртки), після чого надійдуть до Арцизької опорної центральної лікарні, до Служби у справах дітей Арцизької міської ради та КУ «Центр надання соціальних послуг» для ресурсного забезпечення дітей, які потрапили у складні життєві обставини.

Незважаючи на велику кількість вже отриманих речей, бажаючих узяти участь у акції дуже багато, тому організаторами було прийнято рішення продовжити її до 25 січня 2022-го року.

Пункт прийому працює на базі Центру дитячої та юнацької творчості у м. Арциз, по вулиці 28 Червня, 99.

Організатори благодійної акції «Від теплих рук до теплих сердець» висловлюють вдячність усім її учасникам, адже надання допомоги нужденним – шляхетна справа.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *