Неочікувано: у Южному збудували… дзеркальну вбиральню

У місті Южне Одеської області на території майбутнього скейт-парку для молоді будують дзеркальну вбиральню. На її зведення з місцевого бюджету виділили майже 3 млн грн. Про це повідомив начальник управління капітального будівництва Южненської міської ради Геннадій Мартинов.

За його словами, будівництво дзеркальної вбиральні розпочали восени.

“Зараз туалет на стадії будівництва. Наразі ми його підключаємо до усіх комунікацій та мереж. Проклали кабель, будемо робити освітлення”, – розказав Геннадій Мартинов.

Будівництво дзеркальної вбиральні на Одещині: що відомо

За словами начальника управління капітального будівництва, до мерії надійшло декілька варіантів фасаду вбиральні. Втім, керівництво міської ради обрало дзеркальні стіни, адже, каже, “такий проєкт виглядає сучаснішим”.

Будівництво дзеркальної вбиральні на Одещині: що відомо

Всередині будівлю розподілили на три приміщення: жіноча вбиральня з трьома туалетами та раковинами, чоловіча вбиральня, де розмістять два туалети та два пісуари, також там зробили окремий вхід та місце для маломобільних груп населення.

Новий туалет збудували для обслуговування громадсько-спортивного центру, який планують побудувати поряд. Наразі там облаштували баскетбольний майданчик й найближчим часом мають з’явиться тенісні корти.

Геннадій Мартинов додав, повністю закінчити будівництво вбиральні та скейт-парку мають до кінця 2021 року.

Джерело – Суспільне

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *