Тарутинська громада отримала габаритно-вагове обладнання, щоб контролювати транспорт

8 листопада Тарутинській селищній раді, що на півдні Одещини, Болградська РДА передала для використання габаритно-ваговий комплекс, за допомогою якого місцева влада зможе контроювати транспортні засоби, що рухатимуться її територією. Про це повідомили на сторінці громади.

контрольУ передачі транспорту з обладнанням взяли участь: голова Болградської райдержадміністрації Геннадій Бамбура, перший заступник голови Болградської райдержадміністрації Іван Кюссе та заступник Тарутинського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів у сфері житлово-комунального господарства, благоустрою та гуманітарних питань Валерій Дундер.

Пункт габаритно-вагового контролю виділений Тарутинській селищній раді за сприянням голови Одеської обласної державної адміністрації Сергія Гриневецького та голови Болградської районної державної адміністрації Геннадія Бамбури.

Пересувний пункт габаритно-вагового контролю дозволяє проводити якісний ваговий контроль та виявляти водіїв-порушників з перевантаження машин.

Як зазначають місцеві урядники, в рамках програми Президента України «Велике будівництво» у 2021 році в Тарутинській громаді проводиться ремонт доріг державного значення. Встановлення такого вагового комплексу збереже стан доріг від передчасного руйнування та забезпечить безпеку учасників дорожнього руху.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *