Живий ланцюг: Любашівська ОТГ влаштувала у День прапора флешмоб. ВІДЕО

У селищі Любашівка, що є центром великої громади на півночі Одещини, до Дня державного прапора підготували яскраві акції. Дві колони людей пронесли вулицями жовті і блакитні стяги, поєднавши їх у центрі містечка. До участі залучили освітян, медиків, комунальників, школярів та усіх небайдужих, хто прийшов відсвяткувати державне свято разом зі своєю громадою.

Любашівка23 серпня, з нагоди Дня державного прапора України, у Любашівці живим ланцюгом об’єднали 50-метрові полотна державного прапору. Дві частини національного символу пронесли вулицями, прямуючи до центрального флагштоку. Тут відбувся урочистий мітинг, присвячений Дню прапора та 30-річчю Незалежності України.

Також флешмоб відбувся і при в’їзді у Любашівку з автотраси Київ-Одеса, де встановлені нові знаки населеного пункту. Яскравий момент зустрічі й поєднання двох кольорів національного стягу зафіксували на відео згори.

Під час звернення до жителів Любашівської громади Любашівський селищний голова Геннадій Павлов відзначив, що Любашівщина відзначає сьогодні День Прапора разом з усією Україною.
“Тисячі українців сьогодні під синьо-жовтим стягом України захищають цілісність і незалежність країни. Під Прапором, котрий побитий вітрами, обпалений вогнем, омитий кров’ю. Про незалежність України мріяло багато поколінь українців, за неї віддали свої життя тисячі героїв національно-визвольної боротьби. Сьогодні, пам’ятаючи, що нам дала українська земля, пам’ятаючи героїв, які віддали за неї свої життя, ми повинні рухатись вперед – до процвітання та створення могутньої європейської держави”, – сказав голова громади.
Вшанували хвилиною мовчання пам’ять всіх захисників України, які загинули боронячи суверенітет та незалежність України.

Окрім урочистостей, на любашівців також очікував автопробіг із державними символами, прапорами України. Любашівський селищний голова Геннадій Павлов подякував усім за участь, відзначив символічними подурунками всі екіпажі, які цілими родинами та дітьми взяли участь в автопробігу.

ВІДЕО – Любашівська ОТГ:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *