#МандруємоОдещиною: Суспільне зняло ролики про туризм в регіоні. ВІДЕО

В інстаграм та на фейсбуці Суспільного Одеси запустили проєкт #МандруємоОдещиною про маловідомі туристичні локації області. Команда «UA: Одеси» планує випустити 10 роликів про 50 місць, які варто відвідати під час вихідних чи відпустки, йдеться на корпоративному сайті Суспільного.

У першому випуску глядачі познайомилися з пляжами на узбережжі села Санжійка, містичною садибою Курісів, національним парком «Тузлівські лимани», Аккерманською фортецею та містом Вилкове, побудованим на воді.

«Ми відчуваємо необхідність у гарячий сезон мандрівок, уїк-ендів — стати надійним джерелом інформації й щодо відпочинку, його різновидів для нашої аудиторії. Досить часто, на жаль, можна бачити яскраву рекламу пляжів, пам’яток архітектури, а по факту — турист знаходить часто зовсім інші реалії. Тож, враховуючи, що повага до нашої аудиторії — перш за все, ми готуємо наші добірки та інформацію про цікаві місця для відпочинку на Одещині максимально ретельно. Чекаємо і на зворотний зв’язок від аудиторії», — зазначає продюсерка Одеської філії Суспільного Олена Кваша.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *