Переслідує вдома й на роботі: суддя з Одеси поскаржився на настирливу жінку

В Одесі суддя Приморського районного суду вже кілька років потерпає від переслідування жінки, розлучення якої він розглядав ще у 2017 році. Андрій Бойчук двічі вже звертався у Вищу раду правосуддя з цього приводу у 2020 році, однак жодної реакції з їхнього боку не було. Суддя вів справу щодо розлучення настирливої жінки.

Про це йдеться у зверненні Андрія Бойчука, яке опублікувала Вища рада правосуддя.

Згідно з матеріалами звернення, через два місяці після справи про розлучення цієї жінки з її чоловіком, яку суддя розглядав у березні 2017 року, вона знайшла його контактні дані та почала переслідувати.

“По теперішній час вона продовжує тероризувати мене та моїх близьких своїми листами та дзвінками”, – пише Андрій Бойчук у зверненні.

За словами чоловіка, жінка надсилає йому світлини “нецензурного змісту”, каже що “незалежно від мого бажання. ми будемо разом” та вимагає внести її в офіційну декларацію, бо, мовляв, вона його дружина.

“Все це дає мені підстави вважати, що вона має псиічні розлади”, – заявив суддя.

Також у зверненні він зазначає, що жінка переслідує його на роботі та біля будинку. Це було зафіксовано камерами відеоспостереження. З квітня 2021 року жінка почала вимагати у судді “грошового забезпечення”.

“Вимагає сплатити їй стоматологічні послуги, спортивний зал та купити їй прикраси”, – йдеться у зверненні Андрія Бойчука.

Якщо він цього не робитиме, вона погрожує писати скарги у всі інстанції, щоби позбавити його кар’єри судді. Чоловік просить у Вищої палати правосуддя розглянути його звернення повторно та відреагувати на таке втручання у діяльність судді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *