Репродуктивна медицина: де в Одесі лікують безпліддя?

«АКАДЕМІУМ» – новий медичний центр в Одесі, відкритий в 2017 році, оснащений досконалим обладнанням для вирішення технологічних завдань на межі можливостей сучасної репродуктивної медицини. Він пропонує індивідуальне лікування безпліддя і супровід для пар, які мріють про дитину.

Співробітники медичного центру «АКАДЕМІУМ» розуміють витоки проблеми і знають, як правильно провести батьків через цей важкий період до отримання бажаного результату – зачаття майбутнього малюка.

У центрі «АКАДЕМІУМ» працює чудова команда лікарів різних спеціальностей: терапевт, акушер – гінекологи, хірург, фахівці сімейної медицини, ендокринолог, невропатолог і уролог-андролог. Головний лікар і провідний фахівець медичного центру «АКАДЕМІУМ» – Соболев Руслан Валентинович – гінеколог з 25-тирічним стажем, понад 20 років успішно працює за спеціальністю допоміжних репродуктивних технологій. Більше 1,5 тисячі пар стали щасливими батьками завдяки його професійній допомозі.

Коли рекомендують допоміжне запліднення?

Чоловіче та жіноче безпліддя — проблема, актуальна не лише в Україні, але й в усьому світі. Якщо протягом 12-ти місяців регулярного статевого життя без контрацепції вагітність не настає, лікарі радять звернутися до фахівця та почати обстеження.  Пацієнткам, старшим за 36 років, слід звернутися за консультацією до лікаря-репродуктолога через 6 місяців безуспішних спроб завагітніти.

Причинами безпліддя можуть бути проблеми зі здоров’ям як у жінок, так і у чоловіків.  Так, безпліддя у жінок може бути наслідком таких проблем:

-відсутності або непрохідності маткових труб,

-аномалії розвитку жіночих статевих органів,

-доброякісні пухлини матки,

-ендометріоз;

-порушення овуляції,

-запальні захворювання після інфекцій або некоректно проведених абортів,

– різні метаболічні порушення (ожиріння, цукровий діабет, дисфункція щитовидної залози та ін.),

– вік жінки (після 36 років).

У чоловіків частими причинами безпліддя є явно виражене зниження кількості активних сперматозоїдів або їх відсутність. Неможливість завагітніти може бути важким етапом і впливати на багат оаспектів вашого життя. Часто подружня пара, спостерігаючи негативні результати тесту на вагітність, не знає, як вчинити. Чим раніше ви звернетеся до фахівців, тим швидше вони зможуть допомогти визначити причину безпліддя і вирішити її. Первинна консультація з лікарем – є збір докладної інформації по вашому гінекологічному статусі, ретельний аналіз наявної медично їдокументації, можливість виконання ультразвукового дослідження органів малого таза, а також за необхідності – здачу потрібних аналізів. Під час такого візиту, ви будете мати можливість отримати відповіді на свої питання.

Після того, як діагноз встановлений, наступний етап – створення індивідуалізованого плану лікування. Рекомендований підхід залежатиме від вашого віку, діагнозу, тривалості безпліддя, а також ваших особистих переваг. Фахівці з епрудоктології  настійно рекомендують бути присутнім на консультації обом партнерам.

Медичний центр “АКАДЕМІУМ” працює за адресою:

м. Одеса, вул. Армійська, 8Б
+38 (048) 759 1000

+38 (063) 100 0038

+38 (067) 100 0038

e-mail: academium@ukr.net

сайт: https://academium-ivf.net/

Інформаційний матеріал для СИЛИ ГРОМАД виготовлено на умовах партнерської співпраці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *