У селі Ряснопіль готується до відкриття нова амбулаторія. ВІДЕО

Нова будівля із сучасним медичним обладнанням, меблями та усіма зручностями скоро відкриє свої двері для жителів села Ряснопіль, що на території Новокальчевської громади на Одещині. Завершення будівельних робіт проінспектував голова Одеської ОДА Сергій Гриневецький під час візиту до Березівського району.

Зведення будівлі ведеться на умовах співфінасування: 10% коштів оплатила місцева влада, а решту 7 млн гривень були профінансовані з державного бюджету. Медичне обладнання закуплене у грудні 2020 року, зараз зберігається на складах, а після відкриття його встановлять в кабінетах лікарів.

Наразі будівельники завершують підключення медзакладу до енергомереж, питної води та каналізації, вже змонтована нова система опалення, встановлені два нові котли, залишились тільки роботи з благоустрою навколо лікарні.

«У рамках розбудови доступної та якісної медичної допомоги у сільській місцевості в Одеській області будують амбулаторії. Це добре, що навіть у найвіддаленіших селах люди отримують сучасні європейські умови медичного обслуговування, а місцеві медики матимуть чудові умови праці», – оглянувши амбулаторію відзначив голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький.

Джерело – пресслужба Одеської ОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *