Прикордонники врятували молдаванина з Кучурганського водосховища. ВІДЕО

16 квітня прикордонники Подільського загону Державної прикордонної служби України врятували чоловіка, який ледь не втопився в Кучурганському водосховищі.

КучурганПатрулюючи акваторію Кучурганського водосховища, прикордонники помітили човен, який знаходився за 300 метрів від берега без кермувальника. Підійшовши до нього, військовослужбовці відділення прикордонної служби «Лиманське» побачили чоловіка у воді в очереті, який ледве тримався за мотузку, прив’язану до човна. Він був з ознаками сильного переохолодження.

Правоохоронці одразу витягли чоловіка з води, зняли з нього мокрий одяг та вжили заходів, щоб його відігріти. Крім того, охоронці кордону викликали карету екстреної медичної допомоги. Враховуючи фізичний стан потерпілого (чоловік без руки) він, ймовірно, не зміг самотужки забратися до свого човна.

Пояснити звідки він та як опинився у воді він не зміг, жодних документів з собою теж не мав. Наразі людину шпиталізували до Роздільнянської центральної районної лікарні.

Наразі врятований почувається добре. Він виявився жителем сусідньої Молдови. Після проведення необхідних заходів, правоохоронці повернуть чоловіка додому.

Завдяки своєчасним діям прикордонників, вдалося врятувати життя чоловіка. Якби минуло ще трохи часу, могло б статися непоправне.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *