Дорога у крематорій: на Миколаївщині загинув водій, який віз до Одеси померлих від COVID. ВІДЕО

Кривава аварія за участю мікроавтобуса, який перевозив в Одесу на кремацію тіла померлих від коронавіруса, сталася 15 квітня в Миколаївській області на трасі Н- 11. Одна людина загинула, ще один постраждав в результаті аварії.

Про це повідомила пресслужба поліції Миколаївської області.

Мікроавтобус прямував із Запоріжжя і зіткнувся з вантажівкою близько 6 години ранку біля села Михайло-Ларине. Ав

Сталося зіткнення вантажного автомобіля пошти Фотон Кобальт і мікроавтобуса Fiat Scudo, 31-річний водій якого перевозив шість тіл померлих від Covid (у трунах) “, – повідомили в поліції.

Внаслідок  події, водій першого автомобіля від отриманих травм помер на місці. Його тіло заблокувало деформованими елементами кабіни. Рятувальники за допомогою спецінструмента звільняли тіло загиблого. 46-річний водій автомобіля “Укрпошти” отримав травми і ушпиталений.

В Одеському крематорії підтвердили інформацію стосовно очікування автомобіля з тілами запоріжців, втім, – яка ритуальна служба повинна була робити доставку, не повідомили, лише зазначили, що домовленості є з різними ритуалками, які ймовірно спільно винаймали автомобіль для перевезення тіл.

Поки проводилась операція з порятунку, тіла померлих перевантажили у іншу автівку. Відомо, що усі померлі – загинули від коронавірусу, їх перевозили у поліетиленових мішках.

Обставини і причини ДТП з’ясовують. Серед версій припускається, що водій мікроавтобуса заснув за кермом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *