На Одещині до проекту «Поліцейський офіцер громади» долучились ще 11 ОТГ

13 квітня, керівник поліції регіону Олег Бех та голови Авангардівської, Арцизької, Бородінської, Дальницької, Долинської, Затишанської, Захарівської, Маяківської, Ренійської, Старомаяківської та Степанівської ОТГ підписали меморандум про співпрацю та партнерство.

поліціяВідтак вже скоро у кожній із згаданих ОТГ працюватиме свій офіцер поліції, повідомляє пресслужба Нацполіції в Одеській області.

«Забезпечений житлом та автомобілем він проживатиме на території обслуговування, орієнтуватиметься на потреби місцевих жителів і буде першим, до кого люди звертатимуться по допомогу», – зазначив під час робочої зустрічі з керівниками ОТГ очільник ГУНП в Одеській області Олег Бех.

Начальник поліції регіону підкреслив переваги видозміненої співпраці правоохоронних органів з об’єднаними територіальними громадами. Насамперед, коли спільними зусиллями створюються оптимальні умови праці для поліцейського, щоб той мав змогу приходити на допомогу людям 24/7, а самі громадяни не витрачали час на поїздку до територіального відділу поліції.

Як повідомляла СИЛА ГРОМАД, реалізація проекту «Поліцейський офіцер громади» в Одеському регіоні стартувала у лютому цього року з п’яти сільських ОТГ: Красносільська, Кубейська, Новоборисівська, Лиманська і Дивізійська громади.

D0онцепція проєкту передбачає розгалужену сітку поліцейс8Cких станцій та закріплення окремого правоохоронця за кожною об’єднаною територіальною громадою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *