У п’яти громадах Болградського району використали менше половини доз вакцин

Протягом двох тижнів медичні працівники Болградського районного центру первинної медико-санітарної допомоги вакцинували від COVID – 19 вісімдесят чоловік, повідомляє видання “Топор”.

За інформацією Болградської РДА, 16 щеплень поставлені категоріям, яким вакцинація проводиться в першу чергу: медичним працівникам, 4 – соціальним працівникам, 53 – військовослужбовцям і тільки 7 – особам у віці 80 і більше років. Тобто, тим

Нагадаємо, що вакцинація від COVID – 19 у Болградському районі в його старих межах (на території Болградської, Василівської, Городненської, Криничненської і Кубейської територіальних громад), стартувала 24 березня. Для проведення щеплень було отримано 180 доз вакцин.

Медичні працівники проводять роз’яснювальну роботу про необхідність проведення щеплення, яке, як мінімум, дозволить уникнути важкої форми захворювання, проте активність проведення вакцинації в районі низька.

Відмітимо,що учора у Болградському районі (у старих межах) встановлено антирекорд – за добу підтверджені 118 випадків захворювання коронавірусом. Зараз COVID – 19 в районі хворіє 603 людини, одужали 2554 чоловік, 44 померли від ускладнень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *