Спортклуб “Таїрове”: громада під Одесою створила нову комунальну установу. ВІДЕО

Таїровська селищна рада стала засновницею спортивного клубу “Таїрове”. Нова комунальна установа, каже місцева влада, відкриває рік соціального старту всієї Таїровської громади. Урочисте відкриття клубу зібрало на знайомство керівництво громади з численних тренерів, які давно вели гуртки та секції у різних кточках громади. Відтепер усі вони офіційно працюватимуть у штаті.

Таїровська громадаУ актовій залі зібралися справжні легенди спорту, відомі наставники фуболістів, перлини “Чорноморця” давно тренують таїровських дітей. З вітальним словом звернувся голова Таїровської громади Тимур Хасаєв. Повний склад тренерського складу і напрямки роботи представив новий директор, ним став Віллін Цандер. Розвивати планують 6 видів спорту.

“Футбол , баскетбол, ушу сандо , академічна гребля, бально-спортивні танці і художня гимнастика, 6 видів спорту на сьогодні”, – розповів Вілін Цандер, директор спортивного клубу «Таїрове».

Таїровська громадаНа сьогодні спортивний клуб “Таїрове” охоплює спортивним вихованням 600 дітей. Працюють на різних майданчиках: приміром, для футболу є великий стадіон у центрі громади, селах Лиманка і Сухий Лиман, міні-футбольне поле зі штучним покриттям у масиві “Райдужний”, заплановане нове мінD1-поле у Червоному Хуторі. На 2021 рік місцева влада виділила 8 млн гривень для повноцінної роботи секцій та утримання споруд.

До речі, слова вдячності цього дня лунали не лише сподвижникам, котрі таки домоглися створення спортивного клубу, а й людині, якій першочергово належала ця ідея, – Хасану Хасаєву, який задумав цей проєкт багато років тому. Але, на жаль, не дожив до цього дня.

Між тим, таїровська влада роздумує над можливістю створення і нового палацу спорту. Адже вірить: дітей в громаді більшатиме з кожним днем, як і численних спортивних перемог, здобутих на різних змаганнях.

Більше – у ВІДЕО від СИЛИ ГРОМАД:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *