В Савранській громаді у снігу застрягли авто, серед них – карета швидкої й поліція

12 лютого до ГУ МНС в Одеській області надійшло повідомлення, що за межами села Слюсарево, Савранської громади застрягло 3 легкових автомобіля, потрібна допомога.

На місце прибули рятувальники, за допомогою буксирувального тросу витягли автомобілі на проїжджу частину дороги та надали допомогу шістьом людям.  Загиблих та постраждалих немає. Від ДСНС залучались 1 одиниця техніки та 4 чоловіка особового складу.

Саврань

Цього ж дня, вже о 13.46 годині до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що за межами села Капустянка Савранської громади застряг автомобіль швидкої медичної допомоги. Поки рятувальники прямували до місця виклику, довелося визволяти зі снігу ще одних потерпілих.

Автомобіль швидкої медичної допомоги з’їхав з дороги та застряг у сніговому заметі. В кареті швидкої медичної допомоги знаходилась хвора 80-річна місцева мешканка. Авто швидкої медичної допомоги рятувальники відбуксирували до адмінцентру громади, селища Саврань.

Саврань

Загалом рятувальники надали допомогу 5 людям. Загиблих та постраждалих немає.

Цікаво, що того ж дня у Подільському районі, на місцевій дорозі полизу села Соболівка рятувальники визволяли зі снігового полону і працівників Національної поліції, які втрапили у замет на службовому легковику “Reno Sandero”.

У Службі порятунку просять громадян північних районів по можливості не вирушати в дорогу, сильні морози протримаються ще кілька днів, а засніжені траси – ризик для життя і здоров’я.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *