Боротьба зі злочинністю: в Арцизі затвердили програму “Безпечна громада”

Арцизька міськрада під час чергової сесії з ініціативи голови громади Сергія Парпуланського затвердила програму «Безпечна громада» на 2021 рік. 

Про це повідомляє Арцизька міська рада.

Головною метою програми є впровадження програмно-апаратних, технічних і організаційних заходів для посилення безпеки населення, захисту приватної та комунальної власності від протиправних посягань, захисту стратегічних об’єктів і об’єктів забезпечення життєдіяльності населених пунктів Арцизької територіальної громади.

Згідно з програмою, в таких населених пунктах громади, як в місті Арциз, селах Виноградівка, Делени, Главани, Кам’янське, Задунаївка, Холмське, Пряма Балка, Новоіванівка, Надеждівка будуть створені центри безпеки.

Крім того, планується реалізувати ряд програмно-технічних і організаційних заходів для посилення безпеки населення. Йдеться про відновлення у всіх установах і організаціях камер відеоспостереження, датчиків руху і сигналізації з центральною кімнатою, в якій буде знаходитись охорона і вестиметься контроль за моніторами.

Як вважають автори документу, реалізація програми дозволить в короткий термін досягти поліпшення охорони громадського порядку в населених пунктах Арцизької територіальної громади: підвищення рівня безпеки в громадських місцях; збереження об’єктів комунального майна та зменшення кількості злочинів, пов’язаних з пошкодженням, знищенням або крадіжкою приватного або комунального майна Арцизької громади; зниження кількості дорожньо-транспортних пригод; підвищення рівня оперативного реагування правоохоронних органів у разі вчинення злочинів у місцях ведення відеоспостереження, а також підвищення розкриття злочинів; запобігання вчиненню злочинів – пограбувань, розбійних нападів, незаконного заволодіння транспортом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *