Приревнував: одеські копи затримали підозрюваного у вбивстві “стрільця”

Правоохоронці затримали мешканця Подільського району, якого підозрюють в умисному вбивстві. Трагеді сталася минулого тижня поблизу села Ставрове Окнянського району. Одразу після скоєного водій «Honda» з місця злочину втік.

Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції регіону.

вбивствоТам розповіли, що чоловіка затримали на території Біляївської громади Одеського району.

За версією слідства, між підозрюваним та загиблим кілька місяців тривали неприязні стосунки через жінку. На ґрунті ревнощів 34-річний затриманий нібито неодноразово погрожував суперникові фізичною розправою.

Після чого у стані алкогольного сп’яніння підозрюваний вислідив конкурента і за допомогою своєї мисливської рушниці убив чоловіка, додали в поліції.

Чоловіку оголосили про підозру за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України. Затриманий перебуватиме під вартою. Йому загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Нагадаємо, 23 грудня на трасі в Подільському районі до автомобіля “ВАЗ” під’їхала Honda, з якої відкрили вогонь у бік першої автівки. На думку копів, стріляли з мисливської рушниці. Постріл вцілив у пасажира “ВАЗу”, який помер до приїзду карети “швидкої”. Того ж дня в поліції оголосили спецоперацію “Сирена”.

ФОТО, ВІДЕО – Поліція Одещини:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *