Водії несправних автівок стали учасниками смертельних ДТП на півдні Одещини

18 грудня 2020 року трагічний випадок стався в Прцизькому районі на Одещині. Внаслідок наїзду «ВАЗу» на двох пішоходів одна жінка загинула, друга  – травмована. Водій з місця події втік, проте за півгодини поліцейські його розшукали у районному центрі.

Аварія  сталася близько 18-ї години вечора у селі Плоцьк. За попередньою інформацією, 31-річного водія «ВАЗу», в  автомобілі якого не працювали склоочищувачі, осліпив зустрічний автомобіль.

Щоб з ним розминутися, він виконав маневр праворуч та скоїв наїзд на двох пішоходів. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 54-річна жінка від отриманих тілесних ушкоджень загинула, а 42-річна – отримала травму ноги.

А увечері 16 грудня на трасі Одеса-Рені в Ізмаїльському районі між селами Утконосівка і Кам’янка відбулося ДТП за участі авта, яке пасажири допомогли “штовхати” водію на трасі. Через відсутність аварійних означень у темряві і сталось зіткнення.

дтпАвтомобіль Opel Astra рухався з боку Ізмаїла в Кам’янку. ВАЗ-2107, за кермом якого перебував житель Утконосівки, їхав в попутному напрямку, але через технічну несправність зупинився. Водій і його пасажир почали в темряві своїми силами розвертати автомобіль у зворотному напрямку, але не включили аварійку і не виставили знак аварійної зупинки.

В результаті, водій Opel Astra, не встиг вчасно зреагувати на що з’явилося на його шляху перешкоду та скоїв зіткнення з «сімкою».

В аварії постраждали двоє людей, які штовхали ВАЗ і двоє людей, що знаходилися в Opel. Одного з постраждалих у важкому стані одразу забрала швидка. У решти – переломи і різні удари.

А пізніше поліція повідомила, що 47-річна жінка, яка керувала автомобілем ВАЗ-2107, отримала несумісні з життям травми і до ранку померла в лікарні.

Троє чоловіків 22-х, 33-х і 46-ти років перебувають в лікарні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *