Бюджет Болградського району на 2021 рік склав 2 тис грн

17 грудня у Болградському районі пройшло засідання другої сесії Болградської районної ради VIII скликання. Поряд з твердженням Регламенту, президії та складу постійних комісій, тут проголосували за бюджет на 2021 рік – він складе менше 2 тисяч гривень. Також було створено дві фракції в складі ОТЗЖ і «За майбутнє», число депутатів в яких виявилося приблизно однаковим.

Про це повідомила пресслужба Болградської райдержадміністрації.

Під час засідання були прийняті рішення щодо подальшої організації роботи Болградської районної ради, а саме затверджено склад та Положення про постійні комісії. Утворений президія районної ради та затверджено його Регламент.

Також до регламенту внесли зміни щодо проведення виїзних сесій в м. Арциз та селищі Тарутине. Крім того, депутати районної ради внесли зміни і доповнення до районних бюджетів на 2020 рік Арцизького, Болградського та Тарутинського районів і прийняли районний бюджет Болградського району на 2021, доходи якого визначені в сумі одна тисяча дев’ятсот вісімдесят чотири грн. Доходи спеціального фонду при цьому склали 0 грн.

Також прийнято рішення про умови оплати праці голови і заступника голови Болградської районної ради Одеської області VIII скликання.

Під час сесії були створені дві фракції: – ПП «Опозиційна платформа «За життя», до якої увійшли 15 депутатів та ПП «За майбутнє», до якої увійшли 13 депутатів.

Крім того, депутатом від ОТЗЖ Борисом Калчевим було запропоновано закріпити в Регламенті норму проведення сесії районної ради російською мовою. Депутатами дана пропозиція підтримана не було. Разом з тим, Болградська районна рада підтримала поправку депутата від ОПЗЖ Олександра Павлова про проведення сесії українською мовою, але давати можливість депутатам висловлюватися під час засідання мовою міжнаціонального спілкування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *